Tarinamme

EURA SPORTCENTER OY:N TAUSTAA

LIIKETOIMINTAA RAKKAUDESTA MAILAPELEIHIN

Eura Sportcenter Oy on euralainen perheyhtiö. Yhtiön omistamassa kiinteistössä on ollut toimintaa Satakunnan Eurassa jo vuodesta 1989 lähtien. Alkuaikoina halli toimi nimellä Euran Tennis- ja Squashkeskus. Vuodesta 1998 alkaen liiketoimintaa  on harjoitettu nimellä Eura Sportcenter Oy.

Erinomainen sijaintimme keskellä Euraa helpottaa löytämistämme ja koska olemme lähellä Rauma-Huittinen- ja Harjavalta-Uusikaupunki -tien risteystä, meille on lyhyt  matka lähiseudun muistakin kunnista ja kylistä, kuten Säkylä Köyliö, Harjavalta, Rauman Lappi, Pöytyä, Kokemäki, Eurajoki.     

Liiketoimintaa pyörittää suurella sydämellä hallituksen täydellä luottamuksella Mika Nokelainen, jolla on yli 20 vuoden tiukka kokemus mailapeleistä. Mikasta voit jatkossa lukea enemmän tulevalla Hallimestarin terveiset - sivulla. Sekä Mikan ohjaus- että mailan jännityspalveluita tullaan hakemaan kauempaakin.

Meille on tärkeää, että asiakkaamme viihtyvät tiloissamme ja tästä syystä tarjoamme mm. kulkukorttipalvelua, jolloin    pelaaminen onnistuu myös aukioloaikojen ulkopuolella. Lue kulkukortista lisää täältä. 


Eura Sportcenter Oy:n liikeidea ja toiminta-ajatus

Haluamme tarjota lähikuntien liikunnasta kiinnostuneille asukkaille ja yrityksille seudun laajimmat mailapelien harrastusmahdollisuudet asiakaslähtöisesti pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla.

Olemme täällä asiakkaidemme henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin edistämiseksi, jossa mailapelit ovat mitä erinomaisempia liikuntamuotoja. Tule sinäkin kokeilemaan, miten liikkuminen hyvässä kaveriseurassa pallon - oli se sitten valkosulkainen, keltainen pörröinen, pieni pyöreä - hutkiminen häivyttää stressin ja huonon mielen! 

Varaa vuorosi netin kautta vaikka heti!

Henkilökunta

Hallilla teitä palvelee päivittäisessä liiketoiminnassa hallimestari Mika Nokelainen. Hallinnollisia tehtäviä ja ESC Teollisuus-aputoiminimen toimintaa hoitaa Maria Miettinen. Yhteyttä meihin voit ottaa joko palautelomakkeen kautta tai sitten tarkemmat yhteystiedot löydät täältä.

HALLIMESTARI

Mika Nokelainen

Tehtävät: Hallin päivittäinen liiketoiminta

TOIMITUSJOHTAJA

Maria Miettinen

Tehtävät: Hallinto, ESC Teollisuuden liiketoiminta

ESC TEOLLISUUS - teollisuuden alihankintaa

APUTOIMINIMEN LIIKETOIMINTA

Eura Sportcenter Oy:n alla toimii myös aputoiminimi ESC Teollisuus, joka harjoittaa teollisuuden alihankintaa. Tarkemmin liiketoimintaan kuuluvat teollisuusventtiilien elinkaaripalvelut: venttiilien ja venttiilivaraosien maahantuonti, huollot, venttiilihiomakoneiden ja -sorvien sekä koeponnistus- ja testauslaitteiden ja varaosien maahantuonti.   Päämiehenä ESC Teollisuudella ovat pitkän historian saksalainen perheyhtiö EFCO Maschinenbau GmbH - venttiilien huolto- ja testauslaitteet.

Aputoiminimi ESC Teollisuuden liiketoimintaa hoitaa halliyhtiön toimitusjohtaja Maria Miettinen.  Tarkemmin toiminnasta voit lukea ESC Teollisuuden omilta www-sivuilta www.escteollisuus.fi.

Meille tärkeää

1

ASIAKKAIDEN VIIHTYMINEN

Asiakas ja asiakkaan viihtyminen tiloissamme on kaikkein tärkein tavoitteemme..

2

ASIAKASLÄHTÖINEN TOIMINTATAPA

Pyrimme huomioimaan asiakkaiden tarpeet kaikessa toiminnassamme.

3

ASIANTUNTEVA PALVELU

Meiltä saat pitkän kokemuksen myötä asiantuntevat välinehankinta- ja ohjauspalvelut.

4

MONIPUOLISTEN PALVELUIDEN TARJOAMINEN

Pyrimme kehittämään palveluitamme asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti..

5

PALVELUIDEN TARJOAMINEN MYÖS SULJETTUNA OLLESSA

Kulkukortilla pääset halliin myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Eura Sportcenter Oy | Mäkitie 2, 27510 EURA | +358500740497 | info@eurasportcenter.fi

AUKIOLOAJAT 

Kahvio ja ProShop MA-PE KLO 16-21 tai sopimuksen mukaan

(kesäkaudella touko-elokuu tiistaisin klo 16-20)

Sisäkentät käytettävissä: MA-SU KLO 7-23

Huomioi kuitenkin ovenavaus kahvion/ProShopin aukioloaikojen ulkopuolella!