Tilat

MONIPUOLISET TILAT

MAILAPELIEN HARRASTAMISEEN JA ERILAISTEN TAPAHTUMIEN JÄRJESTÄMISEEN

 

Eura Sportcenterin hallissa on iso kahteen osaan jaettu hallitila, jonka takaosassa on velour-pinnoitettu tenniskenttä. Etuosassa on kesän 2016 aikana asennetulla Pulastic-massalattialla kolme keltaisin rajavärein maalattua  sulkapallokenttää sekä kaksi oranssirajaista virallista pickleball-kenttää (sulkapallon nelinpelin ulkorajat ja syöttöruudun etuviiva  15 cm kauampana keskeltä kuin sulkapallossa). Lisäksi etuosaan om maalattu valkoisella myös tenniskentän rajat, joten tenniksen pelaaminen onnistuu esimerkiksi turnausten aikana kahdella eri kentällä.

Kesällä 2016 toiseen squashkoppiin avattiin toiminnallinen crossfit-henkeä hakeva treenisali, joka toivottaa tervetulleiksi kaikki väline- ja painoharjoittelua harrastavat.

Alakerran aulassa lasinen squashkoppi odottaa pelaajia ja alakerrasta löytyvät myös luonnollisesti pukuhuoneet sauna- ja suihkutiloineen.

Yläkerrassa ovat jälkipelejä varten kahvio, Proshop ja snooker-pöytä.   

Tiloja on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön, esim. koko hallin alakerta tai osa alakerrasta kerrallaan.   Näin ollen tilamme ovatkin erinomainen vaihtoehto järjestää urheilulliset lapsien syntymäpäivät, aikuisten saunaillat, yrityksen virkistyspäivät tai vaikkapa jokin muu urheilutapahtuma.     Tapahtumat-sivulta voit lukea näistä tarkemmin. Vuokraamme välineitä tarpeen mukaan myös tapahtumiin.

Eura Sportcenter Oy | Mäkitie 2, 27510 EURA | +358500740497 | info@eurasportcenter.fi

AUKIOLOAJAT 

Kahvio ja ProShop MA-PE KLO 16-21 tai sopimuksen mukaan

(kesäkaudella touko-elokuu tiistaisin klo 16-20)

Sisäkentät käytettävissä: MA-SU KLO 7-23

Huomioi kuitenkin ovenavaus kahvion/ProShopin aukioloaikojen ulkopuolella!