Tapahtumien järjestäminen

TAPAHTUMAT

Aukioloaikojen ulkopuolella halli on mahdollista vuokrata täysin omaan käyttöön ja aukioloaikana osittain, tässä esimerkkejä eri käyttötarkoituksista.

Lasten syntymäpäivät - liikunnallisesti juhlien

JÄRJESTÄ TILOISSAMME HAUSKAT JA IKIMUISTOISET LASTEN SYNTTÄRIT


Tiloissamme on erinomaiset edellytykset järjestää lasten synttärit.  Voit valita eri laajuisista palveluistamme juuri sinun lapsellesi sopivat juhlat. Voit vuokrata joko koko hallin alakerran käyttöösi tai sitten valitsemasi osiot eri lajeista: sulkapallokentät, tenniskentän ja/tai squashkopin. Sulkapallokentillä on mahdollista pelata myös sählyä, pingispöytä sisältyy jokaisen tilan vuokraan ja tarvittaessa saat meiltä käyttöön tarvittavat välineet lajeihin.

ESIMERKKIPAKETIT HINTOINEEN

Kun lapset kuluttavat energiavarastonsa  ensin tyhjemmiksi, helpotat samalla tarjoiluhetkeä, kun lapset ovat saaneet purkaa levottomuutta kentillä juosten ja pelaillen.

Hoidamme tarpeen mukaan koko järjestelyn puolestasi, eli meiltä voit liittää palveluun myös tarjottavat: sipsit, karkit kakkuineen päivineen! Ota yhteyttä, jos kiinnostuit!

Mukavaa yhdessäoloa - liikunnalliset saunaillat ja illanistujaiset

TILAMME TARJOAVAT ERINOMAISEN KOKONAISUUDEN KAVERI-, TYÖPORUKAN TAI VAIKKA PERHEEN YHTEISILLE SAUNAILLAN VIETTÄMISELLE


Voit vuokrata käyttöösi halutun yhdistelmän kenttätiloja ja järjestää esimerkiksi kaveriporukassa tai perheen kesken leikkimieliset mailapelikisat tai keskittyä johonkin tiettyyn lajiin kerrallaan.  Uusitun lattian myötä esimerkiksi tenniksessä on mahdollista käyttää kahta eri kenttää samanaikaisesti ja näin ollen myös talviaikaan onnistuu tennisturnausten järjestäminen paremmin.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan vaikka polttarisankarille erilainen päivä!

Työhyvinvointia monipuolisesti - työpaikan virkistyspäivät

MEILTÄ LÖYTYY JOKAISELLE JOTAIN - MIELIKUVITUS ON RAJANA TYÖPAIKAN VIRKISTYSPÄIVIEN VIETOSSA


Tilamme tarjoavat erittäin monipuoliset mahdollisuudet erilaisten yritysten henkilöstön virkistyspäivien viettämiselle.  Koska tarjoamiimme palveluihin voi käyttää laajasti erilaisia liikuntapalveluiden työsuhde-etuseteleitä, on virkistyspäivät hyvä tapa esitellä henkilöstölle erilaisia mahdollisuuksia työsuhde-etujen käyttöön ja samalla edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta yhdessä liikkumalla. Hyvinvoiva työntekijä on korvaamaton valttikortti!

Tiloissamme on mahdollisuudet monipuolisen mailapelivalikoiman lisäksi paino- ja välineharjoitteluun, erilaisiin ryhmäliikuntaharjoitusten pitämiseen ja yläkerran kahviossa vaikka luentotilaisuuden tai ruokailun järjestämiseen. 

Ota yhteyttä ja koostetaan juuri teidän yrityksellenne sopiva kokonaisuus!

Viikonlopputapahtumat - tarvitsetko sinä vuokratilan omalle tapahtumallesi?

TILAMME SOVELTUVAT MYÖS ERILAISTEN VIIKONLOPPUTAPAHTUMIEN JÄRJESTÄMISEEN - LIIKUNTAPÄIVÄT, PIENMESSUT MUUT TAPAHTUMAT

Onko sinulla ajatus jonkin tapahtuman järjestämisestä, mutta et ole vielä löytänyt sopivia tiloja? Tilojamme voi hyödyntää moneen tarkoitukseen, kuten liikuntapäivien järjestämiseen, luentotilaisuuksien pitämiseen tai vaikka pienmessujen organisointiin. Mielikuvitus on vain rajana sille, miten tilojamme voi hyödyntää.   

Ota yhteyttä ja pohditaan, miten saisimme sinun tapahtumasi järjestettyä meillä!

Eura Sportcenter Oy | Mäkitie 2, 27510 EURA | +358500740497 | info@eurasportcenter.fi

Aukioloajat ma-pe klo 16-21

(syys-toukokuu, kesäkaudella kesä-elokuu tiistaisin klo 14-20)

Muina aikoina sovittaessa

Eura Sportcenter Oy | Mäkitie 2, 27510 EURA | +358500740497 | info@eurasportcenter.fi

AUKIOLOAJAT 

Kahvio ja ProShop MA-PE KLO 16-21 tai sopimuksen mukaan

(kesäkaudella touko-elokuu tiistaisin klo 14-20)

Sisäkentät käytettävissä: MA-SU KLO 7-23

Huomioi kuitenkin ovenavaus kahvion aukioloaikojen ulkopuolella!