Treenisali

TOIMINNALLINEN TREENISALI - MONIPUOLISTA HARJOITTELUA VÄLINEIDEN AVULLA

CROSSFIT-HENKINEN TREENISALI AVATTU KESÄLLÄ 2016

Toinen squashkoppi on poistettu kesän 2016 alussa käytöstä johtuen vähäisestä pelaajamäärästä ja tilaan on avattu toiminnallisen harjoittelun sali. Treenisalin tarkoituksena on toimia paikkana, jossa kaikki hyvinvointinsa sekä suorituskykynsä parantamisesta kiinnostuneet saavat hyvää palvelua ja apua liikunnan lisäksi.

Kesäkuun 2016 aikana squashkoppiin tehtiin parannustöitä ja heinäkuussa telineet löysivät paikkansa. Salin avajaiset pidettiin lauantaina 16.7.2016 Kesän makuja-tapahtuman yhteydessä.

Treenisalin välineistöä

YKSILÖVALMENNUSTA RYHMÄSSÄ EDULLISEMMALLA HINNALLA

Kurssi- ja workshoppitarjontamme koostuu aloittelijoille suunnatuista aloitus- ja peruskursseista tosissaan treenaaville rakennettuihin kokonaisuuksiin asti. Kantavana ajatuksena on tarjota asiakkaille yksilövalmennusta ryhmässä kuluttajaystävälliseen hintaan.

Treenisalista löytyy välineet monipuolisen toiminnallisen harjoittelun toteuttamiseksi. Levytankojen ja painojen varaan rakentuu jokainen toiminnallisuudesta kiinnostunut sali - niin myös meillä Eura Sportcenterissä. Näitä salin peruselementtejä täydentävät vielä monipuoliset välineet, kuten mm. kahvakuulat, voimistelurenkaat, köysi, kuntopallot ja hyppyboxi. Kiinnostuneet tarkkailkaa nettisivujamme ja Facebookia!

 

Syksyllä näillä näkymin yksi treeni viikossa, joka on toistaiseksi loppuunmyyty! Ilmoita kiinnostuksesta ja esim. tunnin ajankohtatoiveista: treenisali@eurasportcenter.fi

 

 

Ryhmäliikuntatunnit syksyllä 2018

Ohjaajan terveiset:

Iida Vatja

"Heipä hei ja terkkuja Sportcenterin treenisalin puolelta! Siellä pääsen syksyn mittaan yhdistämään kaksi asiaa, joista treenaamisessa juuri nyt eniten nautin: toiminnallisen, crossfit-tyyppisen harjoittelun sekä hyvässä porukassa hikoilemisen ilon. Olen ohjannut ryhmäliikuntaa 2010-luvun alkupuolelta aina spinningistä bodypumppiin ja kahvakuulaan, ja sydäntäni lähellä ovat myös lentopallo, loikkiminen ja leuanveto. Ohjaajana vaadin turvallisia suoritustekniikoita sekä sopivassa suhteessa oman kroppansa haastamista ja sen kuuntelemista. Tärkeintä on, että liikunta ja tunti tekevät juuri sinulle hyvää."

Yhteistyössä mukana:

Eura Sportcenter Oy | Mäkitie 2, 27510 EURA | +358500740497 | info@eurasportcenter.fi

Aukioloajat ma-pe 15-21

Muina aikoina sovittaessa